Vi skulle plugga men..

vi snackade istället. För att vara exakt,i 2 timmar. Med det var treffligt (måste sluta säga så). Får ta tag i plugget imorrn. Jag läser ju Sociologi A och vår sista uppgift är att skriva en metoduppsats och jag vet inte vad jag ska skriva om. HELP ANYONE? tänkte först skriva om identitetskris då många svenskfödda (men som har föräldrar som invandrat) inte riktigt vet vad dem är, svensk eller arab/turk/kurd osv. Jag är ju än av dem som inte riktigt vet var jag ligger i identitetsskaran. Ibland känner jag mig arab, ibland svensk och ibland inget utav det. Brukar oftast säga att "jag är mig själv", heheh (cheeesyyy)
Jag ska även läsa en kurs i Uppsala nu i vår. Den heter Barn och ungdomars socialisation och den verkar intressant. Det var nån förut som undrade vad jag sysslade med (fick ett mejl om det, haha). Jag är ju 92:a vilket betyder att jag egentligen borde gå sista året på gymnasiet och ta studenten nu i sommar. Men eftersom jag var ett sånt där, vad kallas dem nu igen.. juste UNDERBARN så fick jag hoppa över dagis. NAAAAT! nej men jag är faktiskt född 1992 men förut så hade Svergie ett system som gick ut på att om man hade en föräldrar som var hemma så fick man inte gå på dagis. Så jag fick gå ett litet tag tills det kom fram att min mamma var hemmafru så istället för att låta mig vara hemma så beslutade mina föräldrar att jag direkt (jag var fem år) skulle hoppa in i förskoleklassen där alla barn var sex år! Det är faktiskt ganska skönt att vara ett år före då det känns som att man har ett extra år.
Så just nu läser jag lite kurser men sen ska jag söka till ett programm i höst. Antingen blir något som har med marknadsförning att göra eller socialt arbete. Får se vad det blir.


Jag och Bert på bibblan

Vi leker att vi pluggar

Ser ni hur söta vi är ihop? Här håller vi varandra i handen
Kommentarer
Postat av: Suuzy for president

Ja :O Min fader heter Hassan Salem, på den tiden kallades han Abo Ali, fråga :O

2011-01-03 @ 23:32:10
URL: http://suzansalem.blogg.se/
Postat av: H

Hahaha vadå plugga... trodde du verkligen vi skulle plugga med godis och vi tre i ett grupprum? Ack så fel du kan ha ibland vännen........ Okej jag e uttråkad. Fin tjej på sista bilden. Kan du haffa henne åt mig? puss på dig Ace!

2011-01-03 @ 23:35:27
Postat av: Suuzy for president

Hahah SKOJAR DU ELLER!! En gång så var min frisör på semester så var tvungen gå till ngn annan, jag snåla som fan och gick till en arab, betala 200 spänn för att få halva håret avklippt istället för att lägga 400 för en bra klippning. Jag hade hår som nu så går jag till araben för att klippa mig, jag sa "inte mer än 10 cm" han: "OK" så börjar jag se hur stora slingor trillar ner jag bara vad gör du detta är för mkt han bara oroa inte dig du kommer inte bli missnöjd.

Jag gick därifrån med håret till axlarna och gråtandes. Min mamma kasta en lampa i huvudet på mig HAHA

2011-01-04 @ 00:05:17
URL: http://suzansalem.blogg.se/
Postat av: Yasmin

Hej, tänkte tipsa dig.Jag har skrivit en C-uppsats om ditt "tänkta" ämne kring identitetskrisen :) Du kan söka den på internet om du känner för att titta igenom den! Titeln är:

Att tillhöra "både och" - en kvalitativ studie om identitetsuppfattningen hos svenskfödda tjejer med utländsk bakgrund.

Hoppas det hjälper dig i ditt sökande efter något att skriva om i din uppsats!

2011-01-04 @ 03:27:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0