En såndär (ovärd) fundering

Imorse när jag tog bussen till jobbet så satt jag och analyserna bilden på Alexander Rybak och han Björn ellr vad han heter, (fanns en stor affisch vid hållplatsen). Klockan var runt 06.05 och jag blir förvånad över mig själv att jag ens är kapabel att tänka så tidigt. Men det var mörkt och ingen människa ute förutom en gammal somalisk man som cyklade mot mig (ja jag erkänner blev lite rädd) så var tvungen att tänka på annat.
Det var några saker som slog mig när jag satt där och väntade på bussen.

1. För det första, varför av alla "B,C,D,E,F" kändisar som vi har i Sverige ska Alexander Rybak vara med. Whats the fuzz med han liksom? För det första är han inte ens svensk? Okey att han vann Eurovision men vad hände sen da? Dem kunde väl ha gett Doggie doggilito en plats. Han verkar ju gå med i alla olika sort saker.
 2.Och sen språket? Visst kan man förstå norska men inte alltid. 3.Och whats up with the face på bilden?

 
High on crack?

Det andra jag tänkte på var han Björe ellr vad han heter. Det jag funderade på är att om det kommer finnas tillräckligt med "brun-utan-sol" i TV4:as sminkloge ellr måste man akutbeställa från typ China? Asså seriöst han är en man på typ 60 år, orka se ut som kissie då? Visst det är fint att vara brun men inte orange.
Och vad händer om hans Tupe rammlar av mitt under ett dansnummer?


Kommentarer
Postat av: blaQue

sv: Jaa, de va sjukt nice. Men för att bo där en längre period och älska det, måste man ha stora pengar, eller? Den uppfattningen jag fick. Men du var tydligen där en längre period?

2011-01-08 @ 22:46:02
URL: http://ainas.blogg.se/
Postat av: blaQue

Gud vad spännande :) Men fan.. Folket lever betydligt mer där än här iaf. Alla mynt har två sidor!

2011-01-08 @ 23:42:46
Postat av: Ayan

Hahahaha kul att du noterade att han var somalier. Det är inte ofta man ser en somalier som cyklar ska jag säga dig..

2011-01-09 @ 05:05:08
URL: http://ayans.blogg.se/
Postat av: H

Hahaha så himla ovärda tankar. En tanke som plågade mig väldigt länge när jag satt och pluggade igår e:

Låt oss säga att en prins gifter sig; vad blir hans fru då, prinsessa? Men hans systrar e ju prinsessor. Skulle inte det bli lite konstigt? Sen om kungen dör eller något och prinsen ska ta över tronen. Då blir han kung och hans fru drottning men om hon inte blir prinsessa innan, hur kan hon då få bli drottning? Måste man inte uppgradera sig liksom? HAHA jag e fullt seriös.. Satt och tänkte på det medans jag pluggade igår kväll..Back to plugget nu. ADJÖ.

2011-01-09 @ 12:08:00
Postat av: jannan

hahahaha rolig inlägg dock:D

2011-01-11 @ 10:58:03
URL: http://ahlami.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0