Mat

Sitter just nu och väntar på Hanan så att jag kan äta. Hon kmr nämligen hit för lite chill, prat och en god bit mat (hatar när folk säger så).
Annars har det inte hänt så mkt, gått på samtal med skolan vilket gick galant, pratat med SYO om högskolor och varit ledig resten av dagen. På tal om högskolor, jag har liksom ingen jäkla aning om  vad jag vill göra med mitt liv efter studenten. Har funderat på att söka utbildningar som en plan B ifall jag inte får något jobb men då dyker nästa problem upp, vilken utbildning ska jag söka till? Vill söka något som har med tv-produktion att göra men det verkar vara ganska sällsynt. Aja måste hjälpa mami med maten nu,hörs sen!

Im back!

Förlåt min kära blogg för att jag svikit dig. I ärlighetens namn visst jag nog redan innan att jag inte skulle uppdatera så mkt men något inlägg om dagen men jag har faktiskt en väldigt bra ursäkt och det är att jag inte hade någon som helst tillgång till internet. Men nu är jag faktiskt riktigt sugen på att blogga och dont ask me why men är det någon som vet hur man ändrar sitt bloggnamn? Jag vill liksom inte heta mittlivilibanon.blogg.se längre så om någon vet hur man gör lämna gärna en kommentar.

Jag vet att det är många där ute (okey, who am I kidding typ 3 personer där ute) som gärna ville veta hur det var där nere och jag tänkte berätta det i ett längre inlägg så ha tålamod!

Nu till något helt annat, som många vet så jag har fyllt 18 år WOHO! Nu kan jag supa mig föll och ramla på dansgolvet i Silk, NAAAT! Haha skojjar nej men så här är det och nej jag är inte en otacksam tonåring (jag vet att han betalade min biljett till Libanon och jag fick pengar varje månad) men jag förväntade mig faktiskt en present från daddycool och inte vilken present som helst utan en liten kissiemissieunge.  I even gave him the look, you know the look you do when you really really want something? Så ja jag gav honom the puppy look och det funkade inte vilket inte är så konstigt när man har en envis arabpappa som inte tycker att djur och människor bör leva under samma tak. Med andra ord, MISSION FAILED
  THE PUPPYEYE LOOK!  (observera min cp hand men hur ska jag annars ta kort?)


RSS 2.0