Om det hade varit en muslim hade man kallat det terrorism

Vad är definitionen av terrorism? För mig är det när en människa, en grupp av människor eller en stat gör något i syfte för att döda eller orsaka rädsla. För mig är terrorism när vissa människor tror att dem är med värda än andra och visar det genom att varje dag förnedra andra människor (i sitt egna land!!) genom checkpoints eller utegångsförbud. För mig är terrorism när soldater bara har ett enda syfte och det är döda. Och att dem får legitimitet att döda är också terrorsim. För mig är terrorism när en människa tror att den på något sätt här rätten att ta oskyldiga människors liv genom att bomba sig själv.
Men detta verkar inte vara terrorism för varken Barack Obama eller omvärlden.


Denna kille som är ansvarig för massakern beskrivs som en "sjuk gärningsman" och "mentalt instabil". SJUK GÄRNINGSMAN!?? vadå så han är ingen terrorist utan bara en sjuk gärningsman? Varför hade man betraktat en muslim för terrorist om han hade gjort exakt samma sak? Istället för "MASSAKERN I TUSCON" hade det stått, "TERRORATENTATET I TUSCON" eller varför inte "TERROR I USA STIKES AGAIN", eller "HAN DÖDA I ISLAMS NAMN" på b.la aftonbladets hemsida.
Tror ni inte han som sprängde sig själv i Stockholm inte också var "mentalt instabil"? Han hade blivit hjärntvättad av radikala människor men det är ingen som bryr sig om det. Det är ingen som försöker förstå varför han gjorde det han gjorde. Jag menar inte på något sätt att man ska försöka rättfärdiga det sjuka han gjorde men man måste förstå VARFÖR han tog det beslutet för att undvika att sånt sker igen.
Men för att komma tillbaks till syftet i detta inlägg. Tycker ni inte det är konstigt att en vit man får titeln psykiskt sjukt när en "muslimsk" man för titeln terrorist när dem både gjorde något lika hemskt? (jag skriver "muslim" eftersom i mina ögon så betraktar jag inte Taimor för en muslim)
Det som skedde i USA är ren terrorism för mig, vad är det för er?


Kommentarer
Postat av: S

världen är så jävla twisted!

2011-01-09 @ 18:22:12
URL: http://hypothetiically.blogg.se/
Postat av: chamsine

Du tog orden ur munnen på mej, älskar inlägget! Bra skrivet :)Angående vikten : Allt du säger har jag tänkt och försök, alltså jag är inte ens överviktig men känner bara att jag har mage och jag är 163 så man ser typ fetare ut :P jag är sådan tjockis att om jag förlorar typ 500 kalorier tycker jag att jag förtjänar att äta upp dem hahaha, men det där med att ha jeans som mål är verkligen sant för det är då man vill ner i vikt när man känner att det lönar sig. men runt januari månad brukar jag gå ner i viktm blev bara SMÄLL fet efter USA haha du vet hur det är där :P

2011-01-09 @ 18:34:33
URL: http://chamsinenews.blogg.se/
Postat av: Ayan

Mycket bra skrivet, kunde inte sagt det bättre!SV: haha det är klart vi är!! Ja, inte tänker jag missa när boonaa mohamed kommer till sthlm. Kommer du?

2011-01-09 @ 19:34:40
URL: http://ayans.blogg.se/
Postat av: M

Bra skrivet, sant!Jag med, helt sjukt att man ens kan säga sånt till folk bara för att personen ser bra ut..

2011-01-09 @ 20:14:11
URL: http://melts.blogg.se/
Postat av: amira.

Sv: tack gumman, yyyft hade massmördat för hennes utseende!

2011-01-09 @ 23:53:58
URL: http://afrique.blogg.se/
Postat av: Ayan

Sv: hahahaha kan inte heller fatta att du inte har höst talas om honom, kvinna! Men yalla vem vet vi kanske ser varann där

2011-01-10 @ 01:45:11
URL: http://ayans.blogg.se/
Postat av: Rebecka

Nä alltså jag tror stället heter så! :P om det är det stället så döööör jag!! har alltid velat gå på bröllop där!! svär jag bangar inte, har alltid sagt att jag ska gifta mig där (om jag hittar wa7ed lebnani) haha.. kolla hemsidan http://www.ocielvenue.com/

2011-01-10 @ 23:18:05
URL: http://rabecka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0