orka rubriker?

Hej allihopa!

Jag har inte kunnat uppdatera av olika anledningar. Första anledningen och den viktigaste är att jag varit sjuk i fyra dagar. Det började med att jag knappt hade någon röst efter min kusins förlovningsfest. Jag hade några dagar innan druckit kallt vatten och alla klagade på att jag hade för tunna kläder plus att ALLA röker 24/7, dem dödar mig. Så jag trodde att alla dessa faktorer gjorde så att jag tappat rösten.

Iallf jag fortsatte livet som vanligt, drog till Down Town på kvällen fast det spöregna (när jag egentligen borde stannat hemma) och drog och ”shoppade” med mitt monster fast i själva verket blev det inte så mycket shopping eftersom jag kände mig svimfärdig redan efter fyra affärer! När jag kom hem hade jag 39 graders feber och dekade direkt.  Sådär började det och i förrgår var jag hos läkaren och han meddelade att mina halsmandlar var röda och att jag behövde antibiotika.  Men idag mår jag mycket bättre och kan äta som normala människor!

Juste, eftersom jag har svensk medborgarskap måste jag betala för sjukvården här i Libanon men min farbror har en kontakt som jobbar på sjukhuset jag var på. Därför hade jag två alternativ framför mig. Antingen betalar jag och väntar i timmar för att få träffa en läkare (observera att jag är febrig) eller så använder jag min farbrors kontakt och får träffa en läkare direkt men det finns självklart en hake i det hela.  Som ni kanske förstår så valde jag alternativ två och läkaren undersökte mig i, wait for it, KORRIDOREN MED HJÄLP AV EN MOBIL!!!

 Ni vet, vissa mobiler har en lampa där fram och när jag öppnade munnen för att säga AAAA så tog han fram mobilen för att se. HAHAHHAH, asså ja ba majgadd, driver han med mig. Men i ärlighetens namn brydde jag mig inte, ville bara dra hem och sova.  

På lördag ska jag börja filma (om vädret tillåter, det är översvämningar här) med hjälp av en i min släkt. Vi ska ner till Shatila och intervjua en kvinna vars barn alla blev dödade under Sabra och Shatila massakern. Nu när jag är inne på detta måste jag kanske berätta lite mer utförligt om min långa vistelse här i Libanon. Som alla kanske vet så har man projektarbete sista året på gymnasiet. Jag valde därför att göra en dokumentärfilm om Sabra och Shatila massakern eftersom det är en väldigt inressant händelse. Sen i början av januari ska jag ha praktik på en tv-kanal som heter Future TV! Vill inte säga något mer om det förens jag börjat!

Det var allt för denna gång och jag lovar att försöka uppdatera mer!

Juste, ”SVARTEN” du får gärna lägga till mig på din lista! J


Kommentarer
Postat av: Anonym

måste få se din dokumentärfilm

2009-12-17 @ 19:34:19
Postat av: Hanan

Hej pumpkin'!

Krya på dig. Känns lite scary att gey 1 och gey 2 lyckades bli sjuka under exakt samma period? Haha det måste vara ödet, vi e lika, till och med oturs/sjukdoms-mässigt haha. Gud vad kul det där med att du ska börja filma låter. Det kommer säkert gå jättebra, flasha inte för mkt med kameran, så du inte bli ögad; du e redan tillräckligt otursdrabbad hahaha. Nej jag bara skojar, det kmr säkert gå prima ballerina. Vi hörs imorn! Take care och krya på dig, puss i mängder <3

2009-12-18 @ 00:03:22
Postat av: Hanan

blir ögad*måste rätta, tvångstanke haha

2009-12-18 @ 00:04:27
Postat av: Jwan

nemen se vad jag har hittat! bloggish mloggish!:D

hej sötnos! hoppas du har det bra där borta och njuter av tiden med dina släktingar :)

ser att du varit/är sjuk..hoppas du mår bättre nu! det brukar vara så när man åker utomlands..så inget o oroa sej för, insh aa Allah :)

och hahaha mobiltelfonen? hahaha så sköna :D

ska försöka titta förbi lite då och då, och se om du uppdaterat =) ta hand om dej gumms och se till att inte fläsha så mkt, som hanan sa...ögat! :P :D

Puss puss!

2009-12-18 @ 01:41:09
Postat av: Ammo zozo

Fet nice assomah, keep on U r best.

2009-12-18 @ 20:23:17
Postat av: frippe

hehe jo jag vet, sorry, men jag har ju inte lösenordet ! :D

2009-12-20 @ 17:02:37
URL: http://frippefunderar.blogg.se/
Postat av: Camilla Andersson

wohooo, jag vill fan se filmen :O

2009-12-20 @ 23:29:05
URL: http://camillalola.blogg.se/
Postat av: Anonym

UPPDATERA!!:D

2010-01-10 @ 19:45:29
Postat av: Anonym

uppdatera då

2010-01-15 @ 18:07:13
Postat av: johanna

hej! hur länge ska du vara här nere? själv har jag vart här tre månader, blir nog tre fyra till :) ha de bra!

2010-02-11 @ 01:11:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0