orka rubriker?

Hej allihopa!

Jag har inte kunnat uppdatera av olika anledningar. Första anledningen och den viktigaste är att jag varit sjuk i fyra dagar. Det började med att jag knappt hade någon röst efter min kusins förlovningsfest. Jag hade några dagar innan druckit kallt vatten och alla klagade på att jag hade för tunna kläder plus att ALLA röker 24/7, dem dödar mig. Så jag trodde att alla dessa faktorer gjorde så att jag tappat rösten.

Iallf jag fortsatte livet som vanligt, drog till Down Town på kvällen fast det spöregna (när jag egentligen borde stannat hemma) och drog och ”shoppade” med mitt monster fast i själva verket blev det inte så mycket shopping eftersom jag kände mig svimfärdig redan efter fyra affärer! När jag kom hem hade jag 39 graders feber och dekade direkt.  Sådär började det och i förrgår var jag hos läkaren och han meddelade att mina halsmandlar var röda och att jag behövde antibiotika.  Men idag mår jag mycket bättre och kan äta som normala människor!

Juste, eftersom jag har svensk medborgarskap måste jag betala för sjukvården här i Libanon men min farbror har en kontakt som jobbar på sjukhuset jag var på. Därför hade jag två alternativ framför mig. Antingen betalar jag och väntar i timmar för att få träffa en läkare (observera att jag är febrig) eller så använder jag min farbrors kontakt och får träffa en läkare direkt men det finns självklart en hake i det hela.  Som ni kanske förstår så valde jag alternativ två och läkaren undersökte mig i, wait for it, KORRIDOREN MED HJÄLP AV EN MOBIL!!!

 Ni vet, vissa mobiler har en lampa där fram och när jag öppnade munnen för att säga AAAA så tog han fram mobilen för att se. HAHAHHAH, asså ja ba majgadd, driver han med mig. Men i ärlighetens namn brydde jag mig inte, ville bara dra hem och sova.  

På lördag ska jag börja filma (om vädret tillåter, det är översvämningar här) med hjälp av en i min släkt. Vi ska ner till Shatila och intervjua en kvinna vars barn alla blev dödade under Sabra och Shatila massakern. Nu när jag är inne på detta måste jag kanske berätta lite mer utförligt om min långa vistelse här i Libanon. Som alla kanske vet så har man projektarbete sista året på gymnasiet. Jag valde därför att göra en dokumentärfilm om Sabra och Shatila massakern eftersom det är en väldigt inressant händelse. Sen i början av januari ska jag ha praktik på en tv-kanal som heter Future TV! Vill inte säga något mer om det förens jag börjat!

Det var allt för denna gång och jag lovar att försöka uppdatera mer!

Juste, ”SVARTEN” du får gärna lägga till mig på din lista! J


Update!

Tjoho! Tänkte uppdatera lite för de intresserade. Jag landade i Beirut på onsdag morgon och flygresan ditt gick skit bra. Dock hittade jag inte min väska men det är en lång historia, orkar inte gå in på den nu och det flesta utav er vet vad som hände. Iallf idag är det fredag och min moster från Canada ska komma runt fem tiden. Har aldrig träffat henne så det ska bli kul. Sen imorron är det min kusins förlovningsfest och jag är fortfarande osäker på vad jag ska ha på mig men klurar nog ut det senare idag på kvällen. Vad ska jag mer berätta, hmm. Jag har ännu inte träffat hela släkten eftersom alla är upptagna med sitt men snart ska alla komma hit och hälsa på. Jag ser mest fram emot alla söta bebisarna som jag kan pussa på, hehe! Juste, vädret här är perfekt, tänkt er vår i Sverige, soligt med lite vind men på kvällarna fryser man inomhus. Vad ska jag hitta på idag da? Det som är så kul med att vara i Libanon, ellr kul och kul, det är att man aldrig kan planera något. Det går inte bara. Man säger att man ska hitta på något sen gör man något annat, höhö. Just nu chillar jag bara medans min kusin pluggar funktioner. Ska även hinna platta håret innan elektriciteten försvinner. Idag försvinner den från kl 3 till kl 6. Jag har ännu inte sett några kackerlackor men det kryllar med äckliga katter här, tycker synd om dem

RSS 2.0